Aktuellt

Ändringar i Rosk’n Roll-avfallsstationernas öppettider

rosk n rollRosk'n Roll avfallshanteringstjänstens avfallsstationer får nya öppettider i början av år 2018. På avfallsstationen i Ingå flyttas lördagens öppettid från morgonen till eftermiddagen.

Från början av 2018 håller avfallsstationen öppet på tisdagar och torsdagar kl. 13–18 samt på lördagar kl. 14–17.

I planeringen av öppettiderna har man beaktat avfallsstationernas nuvarande kundmängder.

Från och med början av 2018 kan man endast betala med bank- och kreditkort på avfallsstationerna. Kontantbetalningar frångås helt.

Rosk’n Roll avfallshanteringstjänsten har 15 avfallsstationer i västra och östra Nyland. Sommartid håller dessa stationer sammanlagt öppet 359 timmar i veckan. Alla avfallsstationer erbjuder samma mottagningstjänster för hushållens småleveranser. Största delen av allt rätt sorterat avfall tas emot avgiftsfritt. Avfallsstationstjänsterna för hushåll produceras med hjälp av grundavgiften för avfallshantering som samlas in av invånarna.

Avfallsstationernas öppettider finns på adressen http://www.rosknroll.fi/mottagningsplatser/avfallsstationer/ samt i startsidans meny på http://www.rosknroll.fi/sv/. Öppettiderna finns också på baksidan av avfallshanteringens väggkalender som delats ut till alla hushåll i västra och östra Nyland.


Tillbaka till rubrikernaSenast ändrad: 02.01.2018