Glad i Ingå
Vill du jobba i en växande, dynamisk och välmående kommun med 6 000 invånare, bara en halvtimmes bilfärd från huvudstadsregionen? Bli en del av vår kunniga och motiverade personal som jobbar för att Ingå ska leva upp till sin slogan Glad i Ingå.

Ingå kommun söker en

BARNBIBLIOTEKARIE

till ett vikariat för tiden 1.5.2017-31.10.2018 med möjlighet till fortsättning.

Vi söker en initiativrik och samarbetsvillig person som har förmåga att utveckla multilitteracitet hos barn och att aktivt sköta biblioteksarbete med barn och unga. Vi uppskattar i synnerhet färdighet att uppträda och erfarenhet av att arrangera evenemang, och att den sökande med positiv attityd vill arbeta med barn och unga. I arbetet ingår också annan kundbetjäning i kommunens och bibliotekets gemensamma infoställe samt anskaffning och skötsel av bibliotekssamlingarna.

Vi förutsätter goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och finska, annan språkkunskap värdesätts. Tillgång till egen bil förutsätts i arbetet, eftersom det delvis utförs bl.a. i filialbiblioteket, i skolor och i daghem.

Kompetenskraven för vikariatet är lämplig examen för arbetsuppgiften samt tidigare erfarenhet av arbete med barn.

Prövotiden är fyra månader. Den som väljs till tjänsten ska uppvisa brottsregisterutdrag (504/2002) och hälsointyg utfärdat av arbetshälsovården.

Ansökan och CV senast 21.3.2017 via Kuntarekry.

Kontaktuppgifter: Tf bibliotekschef Raija Selén, tel. 050 3732 167, e-post raija.selen@inga.fi.


Senast ändrad: 07.03.2017