Glad i Ingå (logo)

Vill du jobba i en havsnära, dynamisk och välmående kommun, bara en halvtimmes bilfärd från huvudstadsregionen? Bli en del av vår kunniga och motiverade personal som jobbar för att Ingå ska leva upp till sin slogan Glad i Ingå.

Småbarnspedagogiken i Ingå kommun söker två

BARNTRÄDGÅRDSLÄRARE

för längre vikariat till följande daghem:

- Knattebo daghem söker en svenskspråkig barnträdgårdslärare för tiden 1.8.2018-4.8.2019
- Dal daghem söker en finskspråkig barnträdgårdslärare för tiden 1.8.2018-31.12.2018

Som barnträdgårdslärare har du det pedagogiska ansvaret i barngruppen och du planerar och förverkligar verksamheten tillsammans med de andra i ditt team. Hos oss arbetar vi med smågruppsverksamhet och att lära genom lek. Vi erbjuder trevlig arbetsmiljö och möjlighet att utveckla verksamheten tillsammans. Kunskaper i båda inhemska språken, svenska och finska, ses som en merit.

Är du engagerad och har god förmåga till växelverkan och samarbete? Då är du kanske den vi söker! Meddela gärna i din ansökan vilken av platserna du mest är intresserad av.

Behörighetskrav: Lag om behörighetsvillkoren för yrkesutbildad personal inom socialvården 2005/272. Den som anställs skall för arbetsgivaren uppvisa ett utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Lönesättning, arbetstid och prövotid enligt AKTA.

Skicka ansökan, CV och betyg som påvisar din behörighet senast 23.4.2018 via Kuntarekry:

Sök jobb

Kontaktuppgifter

Mer information fås av chefen för småbarnspedagogik Charlotta Nyholm, tel +358 50 341 6520 eller fornamn.efternamn(at)inga.fi.

Ingå är en kommun i landskapet Nyland med 5 600 invånare. Sommartid mångdubblas antalet, eftersom orten är populär bland sommargäster. Kommunen är tvåspråkig och erbjuder ett heltäckande nät av service – mitt i naturen, nära till allt.


Senast ändrad: 10.04.2018