Glad i Ingå (logo)

Vill du jobba i en havsnära, dynamisk och välmående kommun, bara en halvtimmes bilfärd från huvudstadsregionen? Bli en del av vår kunniga och motiverade personal som jobbar för att Ingå ska leva upp till sin slogan Glad i Ingå.

Småbarnspedagogiken i Ingå kommun söker två ordinarie

BARNTRÄDGÅRDSLÄRARE

till följande daghem:

- Dal daghem söker en tvåspråkig (finska/svenska) barnträdgårdslärare fr.o.m 1.8.2018
- Degerby daghem söker en finskspråkig barnträdgårdslärare fr.o.m 30.7.2018

Som barnträdgårdslärare har du det pedagogiska ansvaret i barngruppen och du planerar och förverkligar verksamheten tillsammans med de andra i ditt team. Hos oss arbetar vi med smågruppsverksamhet och att lära genom lek. Vi erbjuder trevlig arbetsmiljö och möjlighet att utveckla verksamheten tillsammans. I Dal daghem är kunskaper i båda inhemska språken, svenska och finska, en förutsättning och i Degerby daghem ses det som en merit.

Är du engagerad och har god förmåga till växelverkan och samarbete? Då är du kanske den vi söker! Meddela gärna i din ansökan vilken av platserna du mest är intresserad av.

Behörighetskrav: Lag om behörighetsvillkoren för yrkesutbildad personal inom socialvården 2005/272. Den som anställs skall för arbetsgivaren uppvisa ett utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Lönesättning, arbetstid och prövotid enligt AKTA.

Skicka ansökan, CV och betyg som påvisar din behörighet senast 23.4.2018 via Kuntarekry:

Sök jobb

Kontaktuppgifter

Tilläggsinformation fås av chef för småbarnspedagogik Charlotta Nyholm, tel. +358 50 341 6520 eller charlotta.nyholm(at)inga.fi.

Ingå är en kommun i landskapet Nyland. Här bor ungefär 6 000 invånare och sommartid växer antalet betydligt eftersom kommunen är populär bland sommargäster. Ingå kommun leds av kommundirektör Jarl Boström och har 280 anställda som erbjuder ett heltäckande nät av tvåspråkig service.


Senast ändrad: 10.04.2018