Fortsätt till innehållet

Odlingslotter

Odlingslotter

Vid korsningen Västerleden-Bastubackavägen anläggs odlingslotter och de erbjuds för uthyrning fr.o.m. sommaren 2024. Projektet ingår i kommunens investeringsprogram för i år. Storleken på tomterna i området är 4 x 6 m.

I februari nämnde vi att området kan öppnas nån gång kring april, beroende på föret och byggarbetena. Vädret har inte riktigt varit på vår sida, och därför har modifieringen av odlingslotterna ännu inte påbörjats. Marken är för blöt och mjuk för att kunna odlas. Odlingslotterna blir klara att tas i bruk 21.5.


Bindande bokningar kan lämnas redan nu in på adressen tekniska@inga.fi, och här kan du också be om mer information. När du bokar din lott behöver vi namn, personbeteckning (eller FO-nummer), adress och telefonnummer. När du har skickat in bokningen får du en faktura för årsavgiften (60 €), och du bekräftar din bokning genom att betala fakturan.

Lotterna delas ut i rak ordningsföljd, så det inte blir tomma lotter mellan dem. Genom att boka en lott förbinder du dig vid att följa reglerna som du hittar här nedan. 

Skicka in din bokning om du drömmer om att vara frilandsgurkornas furstinna eller kronärtskockornas konung i sommar!