Fortsätt till innehållet

Vackra Västerbrinken – tretton tomter mitt i naturen men nära till allt!

Västerbrinken fotograferad mot söder.

Västerbrinken med skärgården i sydväst.

Vad betyder drömtomten, det ultimata boendet för dig? Orörd natur, berg, skog, egen ro, härlig gemenskap, ett samhälle i samhället, lyckliga gatan? Kanske lite av allt? Då är Västerbrinken i Ingå något för dig! 

I Västerbrinken hittar du ett naturnära boende på bara 45 minuters köravstånd från Helsingfors. Här har miljön bevarats och de kringliggande vägarna formats efter landskapet. Infrastrukturen har byggts med respekt för landskapets särprägel. I Västerbrinken möts det lantliga med det modernt bekväma, gott om svängrum med gemenskap och trygg grannsämja. 

Västerbrinken ligger lägligt på bara 1,5 km avstånd från Ingå centrum och lika nära havet och stranden. Kyrkfjärdens lågstadieskola finns på en dryg kilometers avstånd, det finskspråkiga lågstadiet Merituulen koulu ligger tre kilometer bort och högstadieskola och gymnasium finns i Virkby, ca 20 kilometer bort. 

Intill bostadsområdet finns också en naturstig och hundparken mindre än en kilometer bort. Vägar, VVS, el och vatten dras direkt till tomten.

Intresserar ett hem i Västerbrinken? Här finns för närvarande 13 lediga tomter till salu med en byggrätt på 260-500 m². Tomtpriset är endast 20 €/m². Välj din tomt redan i dag!

Du kan läsa mer på adressen www.inga.fi/vasterbrinken!

Du kan läsa mer om hur det är att bo i Ingå på adressen www.iloinenwww.inkoo.fi!