Fortsätt till innehållet

Kollektivtrafik

Det är lätt att ta sig från en plats till en annan i Ingå antingen med buss eller med olika slags transporttjänster. Du kan också åka med skärgårdstrafiken året runt.

Res billigt med buss med säsongs- eller seriebiljett

Matkahuolto(öppnas i ett nytt fönster, du flyttas till en ny sida) ansvarar för Ingås busstrafik. Passagerare kan köpa både säsongs- och seriebiljetter till Ingå från Matkahuoltos applikation Resor och biljetter(öppnas i ett nytt fönster, du flyttas till en ny sida).

Säsongs- och seriebiljetter kan köpas till ett fast pris mellan:

Nya tidtabeller i kollektivtrafiken fr.o.m. 10.8.2023

Sommarperiodens tidtabeller når sitt slut och de nya tidtabellerna träder i kraft 10.8.2023. Samtidigt börjar det nya läsåret i skolorna, vilket givetvis innebär att även skolskjutsarna börjar åter.

Läs mera

Kontrollera busstrafikens tidtabeller för din resa!

De aktuella tidtabellerna hittas på Matkahuoltos webbplats(öppnas i ett nytt fönster, du flyttas till en ny sida).

Skärgårdstrafiken transporterar resenärer året om

Hoverline Oy sköter skärgårdstrafiken under 2022-2023. Skjutsarna är avgiftsbelagd för icke-permanentboende i skärgården. Operatören bestämmer transportavgifterna och ansvarar för tidtabellerna. ELY-centralen stöder persontrafiken i Ingå skärgård.

Beställ en skjuts till skärgården via telefonnumret 045 870 6809.

Taxibåtar

Taxibilar

Charterbus

Bekanta dig med andra tjänster inom kollektivtrafiken

Ingåket

Ingåket är en anropstrafiktjänst som kör dig från en plats till en annan i Ingå centrum med omnejd vid den tidpunkt du önskar.

Läs mera