Fortsätt till innehållet

Skadegörelse under helgen

Under helgen har det skett skadegörelse i Lilludden och på motionstrappan. Utöver dessa har fönster krossats på både Gamla brandstationen och Gamla läkargården. Även Unccan hade hamnat ut för skadegörelse. Det är helt oacceptabelt och kommunen har lämnat in en brottsanmälan.

Detta ska redas upp — vi samarbetar med polisen för att få slut på skadegörelse i kommunen och för att förebygga liknande problem i framtiden. 

Om du vet om det som har hänt eller vill framföra något du sett, kan du vara direkt i kontakt med polisen. All hjälp tas emot, då polisen har svårt att reda saken om de inte har tillräckligt med information. 

Kontakta polisen via email vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi eller telefon 0295 413 031. Vi är väldigt ledsna och upprörda över det som skett!