Fortsätt till innehållet

Årsmötet för kommunen och polisledningen hölls 30.9.2022

Årsmötet för kommunen och polisledningen hölls i Ingå den 30 september 2022. Det var skönt att återigen kunna konstatera, att det är verkligen tryggt att bo och må bra i Ingå. Kommunens brottsstatistik är mycket låg – för detta tackar vi först och främst alla kommuninvånare!

Ett gemensamt bekymmer uppstod dock i diskussionerna. Den kraftiga ökningen av skadegörelse på sistone samt vissa typer av trafikbrott främst av motorcyklister i centrumområdet har orsakat besvär. Dessa är ärenden som både kommunen och polisen intervenerar i, och som är redan under utredning.

Det är fantastiskt att det är så tryggt, bekvämt och fridfullt att vara och bo i Ingå. Med gott samarbete kommer glada Ingå att fortsätta vara en lika trygg och underbar plats för oss alla som den varit hittills också!