Fortsätt till innehållet

Författare Aino-Mari Tuuri besöker Ingå bibliotek lö 19.11

Är det din digitala apparat som styr dig? Kallar den på dig med sina pip hela tiden? Lockar den dig att titta på nytt innehåll när du egentligen borde göra nånting annat? Varför är digitala apparater så beroendeframkallande? Hur påverkar de våra mänskliga relationer? Kan man förstå bakgrunden till att de är så beroendeframkallande? Kan det hjälpa oss att överta kontrollen och styra över apparaten? Kanske apparaten då inte längre styr över dig?  

 

Aino-Mari Tuuri berättar i sin nya bok Puhelimen pomoksi om vad det är bra att redan i de lägre årskurserna veta om digitala apparater och om livet som användare av dem. Boken handlar också om vad som är bra för vuxna att veta om barnens digianvändning.

 

Författare Aino-Mari Tuuri besöker eftermiddagskaffet på Ingå bibliotek lö 19.11 kl. 14. Presentationen är på finska. Vid tillställningen bjuds det på kaffe och te, och arrangörerna är Pro Ingå och Ingå bibliotek. Välkommen! 


Bild: Tammi