Fortsätt till innehållet

Vill du vara med och arbeta för barnens bästa? Småbarnspedagogiken vid Ingå kommun anställer nu!

Är du en entusiastisk och sensitiv person som vill vara med och arbeta för barnens bästa? 

Småbarnspedagogiken i Ingå söker nu en svenskspråkig assistent till Degerby daghem för en tillsvidare anställning! 

Du får möta och lära känna både barn och vuxna i hela huset, och du har en viktig roll i verksamheten. Som gruppassistent arbetar du i team och har varierande vård- och fostringsuppgifter.

Ingå kommuns småbarnspedagogik har som uppgift att erbjuda barnen trygga och varma människorelationer. I vår verksamhet koncentrerar vi oss på smågruppsverksamhet, att lära sig genom lek samt på att utveckla verksamhetskulturen. 

Som anställd vid Ingå kommun får du förutom en bra arbetsmiljö också utökad företagshälsovård, epassi-flexförmån, klädförmån, arbetshandledning/coachning och under år 2023 en ekonomisk bonus på 500 euro efter 6 månaders anställning.

Vi beaktar även studerande inom branschen samt personer som har arbetserfarenhet och som är lämpliga för och intresserade av branschen. Vi förutsätter att de anställda inom småbarnspedagogiken har fyllt 18 år.

Intresserad? Klicka här och sök själv eller tipsa en vän!