Fortsätt till innehållet

Nya fina tomter till salu på området Westerberg 1B!

Är du intresserad av att köpa en tomt på ett naturskönt och lugnt område som uppfyller alla krav för modernt byggande och boende? En del av de kommunala tomterna vid området Westerberg har nu kommit till salu – här har du möjlighet att förverkliga ditt drömhus!

Flygbild från området.

Westerberg är centralt beläget, endast 1,7 kilometer från Ingå centrum och havet. Den svenskspråkiga Kyrkfjärdens skola, som slår upp sina nya dörrar under 2023, ligger ungefär en kilometer borta och den finskspråkiga grundskolan Merituulen koulu ligger på tre kilometers avstånd. En vacker naturstig startar precis bakom knuten och i närheten finns även en hundpark, motionsanläggningar och småbåtshamnen.

Läs mer om tomterna och reserverings- och köpprocessen här!