Fortsätt till innehållet

Häng med i Kilometrikisa 2023!

Ingå kommun deltar som lag i tävlingen Kilometrikisa 2023 där deltagande cyklister registrerar sitt trampade kilometerantal under tiden 1.5.2023 – 30.9.2023. Tävlingen är skojig och gratis att delta i, och det utlovas fina priser.

Det finns en särskild serie för elcyklar. I den serien tävlar automatiskt alla sådana lag där minst en medlem har registrerat ett kilometerantal på elcykel.

Förutom lagserierna finns det också en kommunserie där kommunerna tävlar mot varandra. Det är enkelt att delta i kommunserien: varje cyklist som har uppgett hemkommunen i sina egna uppgifter börjar automatiskt utöka kilometersaldot också för kommunen. Resultatet räknas genom att dividera det sammanlagda kilometerantalet med kommunens invånarantal. I vilka kommuner cyklar man mest? Här hittar du en uppdaterad resultatlista: https://www.kilometrikisa.fi/contests/kilometrikisa-2023/municipalities/(du flyttas till en ny sida) (på finska)

Nu utmanar vi alla att delta i tävlingen som främjar cykling och välbefinnande!

Klicka på länken nedan och anmäl dig till Ingås eget lag:

https://www.kilometrikisa.fi(du flyttas till en ny sida) (på finska)

Lagets namn: Ingå/Inkoo

Deltagarkod: InkooKesä2023