Fortsätt till innehållet

Bo på Landet rf anordnar midsommartorg den 23 juni kl 8-13 på Ingå torg

midsommarafton fredagen den 23.6 kl 8-13 anordnar Bo på Landet rf ett midsommartorg på Ingå torg.

Över 30 försäljare deltar med en massa härliga delikatesser att smörja kråset med under midsommaren. På torget finns även fina hantverk, exotiska växter med mera. Du kan också avnjuta på plats en kopp kaffe med utsökta bakverk på torgcaféet eller smaka på supergoda grillade specialkorvar, äta en härlig raclette-portion eller asiatisk mat. Fisk, både färsk och rökt, olika köttsorter, specialkorvar till grillen, nypotatis, jordgubbar, de omtyckta handgjorda köttpirogerna, laxpiroger, skärgårdslimpa, honung, kakor och olika bakverk med mera finns att köpa på torget. Fina hantverk till gåva och till och med nya kläder att klä dig i till midsommaren.

Besökarna ombedes att ta med sig kontanter på grund av att inte alla försäljare har kortläsare. MobilePay går också hos de flesta försäljarna. Närmaste bankomat finns i Sparbankshuset och i S-market.