Fortsätt till innehållet

Resenärens hälsningar: Från Esbo till Ingå med kollektivtrafik

Esbobon Nina reser ofta till Ingå och är riktigt nöjd med kollektivtrafiken.

“Jag anser att det är fantastiskt att Ingå har ordnat kollektivtrafik mellan huvudstadsregionen och Ingå! 

Speciellt när man inte har egen bil själv så är det super behändigt att hoppa på bussen, och det förmånliga priset är naturligtvis också ett stort plus. Jag använder själv bussen mest från Mattby och nu under sommaren har jag använt kollektivtrafik nästan varje vecka. Ibland har jag mina barn med och de gillar mest den ” lilla bussen”. Extra positivt är att bussar går också under veckoslut och högtider mellan varierande klockslag. Oftast finns det en buss som passar min tidtabell. 

Jag uppskattar att chaufförerna kan svenska även om jag själv är tvåspråkig, dessutom får man alltid vänligt bemötande.”

En nöjd resenär