Fortsätt till innehållet

Vem blir Ingås Lucia 2023?

Varma hälsningar från Ingå Medborgarinstituts kamratförbund:

Är du Ingås Lucia 2023? Eller vill du ställa upp som tärna?

Lucia är en vacker tradition som är omtyckt av många, hon kommer med sina tärnor och sprider värme och glädje. Hon kommer med ljuset i mörkret och bär ett budskap om medmänsklighet och omtanke. Hon är en påminnelse om att vi kan hjälpa medmänniskor som har det svårt.

Vi söker personer över 16 år, som är empatiska och har lätt för att möta människor i olika åldrar och olika livssituationer. Har ett intresse för att sjunga och lära sig uppträda. En önskvärd god språkkunskap i svenska och finska.

Känner du någon lämplig kandidat eller är du själv intresserad. Skicka då in en ansökan med foto, personuppgifter samt uppgifter om intressen och om du ställer upp som Lucia eller tärna till Ingå medborgarinstituts kamratförbund på eposten ingalucia.inkoonlucia@gmail.com, så att det är framme senast 18.10.2023. Märk mejlet med ”Ansökning Ingå Lucia 2023.”