Fortsätt till innehållet

Resenärens hälsningar: Matilda utmanar alla att testa kollektivtrafiken i Ingå

”Jag jobbar oftast hemifrån, men de dagarna jag tar mig till vackra Ingå för att jobba på plats i bibban förgyller mina arbetsveckor. 

Visst är det skönare att åka buss än att köra själv! Ibland kan man till och med beta av lite arbetstid med att jobba också på bussen. Eller ta en liten tupplur, vad man känner för. 

Jag blev nog lite överraskad av hur smidigt det faktiskt är att röra sig med buss mellan Kyrkslätt och Ingå. Kom ändå ihåg att kolla om bussen du ska ta går från resecentrum eller Kyrkslättporten. Det kan nämligen ha hänt att jag nästan missat bussen någon gång när jag först gått till fel hållplats. Ville man vara på säkra sidan kunde man alltid gå till Kyrkslättportens hållplats där alla linjer stannar. Man lär sig av sina misstag.

På senaste tiden har det varit roligt att märka att fler och fler hittar bussarna, men ännu finns det många tomma säten.

Om du inte redan gör det, utmanar jag dig att testa ta bussen nästa gång!”

Matilda är en nöjd resenär