Fortsätt till innehållet

Årets Lucia i Ingå heter Julia Wikman

Årets Lucia i Ingå heter Julia Wikman. Hon är 20 år gammal och blir just färdig examinerad närvårdare från Axxell och jobbar i Ingås hemvård. Hon träffar dagligen de som behöver en extra hand och någon som lyssnar.

På fritiden är hon väldigt mycket med sin familj, hon älskar att spendera tid med sitt gudbarn och sina vänner.

Julias första Luciaminne är från barndomen, då hon i tidig ålder hos familjedagvårdaren fick vara lucia med sin vän, hon upplever det som en rolig och fin upplevelse.

Varför valde du att ställa upp som Lucia?

Julia krönas till Ingås Lucia onsdagen den 13.12 kl.19 på Hembygdsgården. Kröningsfesten är med detsamma Ingå medborgarinstituts julfest. Festen börjar kl.18.30 med glögg, pepparkakor och snabblotteri. Luciatåget – Lucia och tärnor, Emilia Löflund och Taru Numminen, startar kl.18 från köpcentret Strand.

Arrangör för festen är Ingå medborgarinstituts kamratförbund.

Julia Wikman.