Fortsätt till innehållet

Vilsna tomtenissar och en kul tipspromenad för hela familjen

Biblioteket fyller 100 år! I och med det ordnar Ingå ungdomsverkstad en tipspromenad för hela familjen ute i muminparken och dess närliggande område.

Det går bra att göra tipspromenaden fram till 17.12.2023. Tipspromenaden består av 10 frågor som finns utomhus med en tillhörande reflex. Detta gör det möjligt att hitta frågorna också under vinterns mörka timmar.

Anvisningarna är enkla: ta ett svarsformulär från biblioteket, gå tipsrundan tillsammans med ditt barn och lämna in det ifyllda svarsformuläret i den svarta postlådan. OBS! Kom ihåg att fylla i era kontaktuppgifter på svarsformuläret.

Ingå ungdomsverkstad lottar ut en vinnare bland alla dem som deltar i tipsrundan och kontaktar vinnaren under vecka 51. Vinnaren får ett hemligt paket som pris och som avhämtas från Ingå ungdomsgård.

Lycka till!


Våra tomtenissar har gått vilse!

Det ryktas om att våra tomtenissar har gått vilse ute i Ingå kyrkby då de sändes av julgubben i Korvatunturi för att hjälpa till att skapa julstämning inför jultider i Ingå ungdomsverkstad. Om du hittar en vilsen tomtenisse, var så vänlig och hjälp nissen att hitta till ungdomsverkstaden som finns i samma hus som ungdomsgården Unccan. Utan alla våra 20 tomtar blir det ingen riktig jul!

Hittelön utlovas till den som hjälper en tomtenisse att hitta fram!

Ingå ungdomsverkstad Strandvägen 7, 10210 Ingå