Fortsätt till innehållet

Tågtrafiken startar igen vid Ingå station 3.4.2024

Följande, Ingå.

På onsdagen 3.4.2024 stannar tåget igen på Ingå station! Detta tycker vi är värt att uppmärksamma och därför ordnar vi ett småskaligt jippo vid stationen 3.4 mellan 20.30–20.59. Första tåget avgår från Ingå mot Helsingfors just kl. 20.59. På plats kommer att finnas både beslutsfattare och tjänsteinnehavare. Varmt välkommen att träffa oss och diskutera om tågtrafiken och dess utveckling! Vi delar även ut något smått och gott till de som besöker stationen.

Inledningsvis kommer tågen att avgå mellan 3.4.2024–23.6.2024 på onsdagar, fredagar och söndagar. Turerna återupptas efter det fr.o.m. 29.7.2024. Tåget som stannar vid Ingå station är det så kallade H-tåget, som trafikerar mellan Hangö och Helsingfors. Tåget som åker mot Helsingfors startar från Ingå station 20.59. Ifall du ska åka mot Hangö går tåget 21.46. Notera att tåget alltid stannar vid spår 2, oberoende färdriktning.

Notera också att tågen inte avgår under dessa söndagar:

För oss är det viktigt att Ingås kollektivtrafik fortsätter gå som på räls. Hoppas vi ses vid stationen!