Fortsätt till innehållet

Ingåungdomar på vänortsresa i Norge

Mellan den 7 och den 10 mars deltog 12 ivriga Ingåungdomar i vänortsfestivalen som ordnades av Nittedal kommun i Norge. Årets tema var idrott. Tillsammans med ungdomar från Håbo, Sverige, Fredensborg, Danmark och Nittedal, Norge fick våra unga prova på slalomåkning, snöskostafett, pulkaåkning, frisbeegolf, simning samt bollspel i Varingskollen Alpinsenters backar samt Elvetangen bads och Elvetangen skoles fina utrymmen. Under kvällarna fanns det möjlighet till mångsidiga aktiviteter i ungdomslokalen på skolan. Bland annat ”Grab the mic”, limbo, basket och måla tavlor och göra egna vänskapsarmband stod högst på listan av alla aktiviteter som ungdomarna hade möjlighet att göra.

De här aktivitetsfyllda, händelserika dagarna bjöd på nya erfarenheter, bekantskaper och vänskaper samt minnen för livet! De medföljande ungdomsarbetarna vill tacka våra underbara deltagare för deras hänsynsfulla, ansvarsfulla agerande, starka sammanhållning och för en oförglömlig resa!

Snöskostafett i Varingskollen Alpinsenter