Fortsätt till innehållet

Häng med i Kilometrikisa 2024! 

Ingå kommun deltar som lag i tävlingen Kilometrikisa 2024 där deltagande cyklister registrerar sitt trampade kilometerantal under tiden 1.5.2024 – 30.9.2024. Tävlingen är skojig och gratis att delta i, och det utlovas fina priser!

Det finns en särskild serie för elcyklar. I den serien tävlar automatiskt alla sådana lag där minst en medlem har registrerat ett kilometerantal på elcykel. 

Förutom lagserierna finns det också en kommunserie där kommunerna tävlar mot varandra. Det är enkelt att delta i kommunserien → varje cyklist som har uppgett hemkommunen i sina egna uppgifter börjar automatiskt utöka kilometersaldot också för kommunen. Resultatet räknas genom att dividera det sammanlagda kilometerantalet med kommunens invånarantal. I vilka kommuner cyklar man mest?

Nu utmanar vi alla att delta i tävlingen som främjar cykling och välbefinnande!

Klicka på länken(du flyttas till en ny sida) och anmäl dig till Ingås eget lag! Obs, sidan är på finska.

Här(öppnas i ett nytt fönster, du flyttas till en ny sida) hittar du en uppdaterad resultatlista (på finska).