Fortsätt till innehållet

Wappentorg på Ingå torg 30.4

Wappentorg på Ingå torg 30.4

På tisdag 30.4 blir det marknadsvimmel på Ingå torg!
Nästan 30 torghandlare ställer fram ett stort sortiment av läckra delikatesser, fina hantverk, exotiska växter och kläder som man kan köpa hem till valborgsfirandet, eller kanske bara för att fira att det äntligen är vår!
Du kan förstås också njuta av delikatesserna på stället.

Du hittar en mer detaljerad förteckning över försäljarna i Facebook-grupperna Inkoon keskustelupalsta(öppnas i ett nytt fönster, du flyttas till en ny sida) och Ingå djungeltrumma(öppnas i ett nytt fönster, du flyttas till en ny sida).

Arrangören Bo på landet rf välkomnar alla att inleda sitt valborgsfirande på det så havsnära Ingå torg. Samtidigt påminner föreningen om att ta med kontanter eftersom alla försäljare inte har kortläsare. De närmaste bankautomaterna finns vid S-market och Sparbankshuset. Mobilepay går också hos de flesta av försäljarna. 

Välkomna!!