Fortsätt till innehållet

Vi söker en sakkunnig inom fostran och utbildning

Vill du jobba i en havsnära, dynamisk och välmående kommun, bara en halvtimmes bilfärd från huvudstadsregionen? Bli en del av vår kunniga och motiverade personal som jobbar för att Ingå ska leva upp till sin slogan Glad i Ingå.

Har du erfarenhet av utbildning eller/och småbarnspedagogik och är du intresserad av att utveckla sektorn för fostran och utbildning i Ingå kommun?

Ingå kommun söker en sakkunnig inom fostran och utbildning senast fr.o.m. 1.8.2024.

Du bereder och rapporterar sektorns projektansökningar tillsammans med bildningschefen, uppdaterar styrdokumenten för sektorn och utvecklar processer för att producera högklassiga tjänster.

Du är systemadministratör för sektorns dataprogram. Du koordinerar barnens placeringsbeslut inom småbarnspedagogiken och elevklubbar under lovtider samt rekryteringen av vikarier. Tillsammans med enhetscheferna och sektorchefen ansvarar du för produktion av innehåll till sektorns websidor.

Vi erbjuder dig en mångsidig och intressant uppgift i ett kunnigt och energiskt team med stark sammanhållning, bra arbetsredskap och möjligheter till distansarbete. Mångsidiga företagshälsovårdstjänster och en årlig ePassi-förmån stöder den personliga arbetshälsan.

Behörighetskrav för uppgiften är en lämplig högskoleexamen. Språkkravet är minst utmärkta kunskaper i det ena och goda kunskaper i det andra inhemska språket. Vår kommun är tvåspråkig, så arbetstagaren får dagligen arbeta på båda inhemska språken.

Förutsättningar för att kunna sköta uppgiften med framgång är erfarenhet och kännedom om lagstiftningen inom fostran och/eller utbildning. Vi förväntar oss att den sökande har en självständig och ansvarsfull arbetsinställning, goda samarbets- och kommunikationsfärdigheter, moderna och mångsidiga digitala färdigheter. Som merit räknas erfarenhet från utbildningssektorn.

Prövotiden är sex månader.

Ansökan ska lämnas in senast 13.5.2024 via det elektroniska ansökningsformuläret på adressen www.kuntarekry.fi(du flyttas till en ny sida). I ansökan skall du bifoga examens- och arbetsintyg. Intervjuerna påbörjas redan under ansökningstiden.

Vill du veta mer? Kontakta bildningschef Marika Ehn, 040 638 6548