Fortsätt till innehållet

Artisten HUGO uppträder på Ingådagen 29.6.2024!

Idag har vi äran att meddela att den begåvade 20-åriga popartisten HUGO från Borgå har bekräftats som en av huvudartisterna på Ingådagen! Hans låtar har under de senaste månaderna slitit hårt på högtalare, stereoanläggningar och diverse radiofrekvenser över hela Finland. Ett tydligt bevis på detta är singelhitten “Taulut”, som i dagsläget har spelats över 18 miljoner gånger på Spotify.

– Med denna bokning vill vi särskilt nå en yngre målgrupp. Ingådagen ska vara ett evenemang för alla, och de senaste åren har vi haft utmaningar med att få ungdomar på plats. I år tror vi starkt på att det kommer att bli en förändring, säger kommunikations- och livskraftsschef Mikael Wacklin.

Och bäst av allt – konserten är GRATIS för besökarna! Så ta fram kalendern och se till att du inte missar denna unika möjlighet att se en av landets hetaste artister denna sommar i Ingå! HUGO uppträder på Ingådagen 29.6.2024 kl. 17.30.

Om du av någon anledning ännu inte känner till HUGO, rekommenderar vi starkt att du stiftar bekantskap med hans musik på Spotify(du flyttas till en ny sida).