Fortsätt till innehållet

Välkommen på sommarstart på Lilludden 15.5!

Sommaren närmar sig! Denna vecka får vi smak av sommar och sol här i Ingå, så vi tänkte ta tillfället i akt tillsammans med Ingå Egnahemsförening.

På onsdag 15.5.2024 kl. 17.00-19.00 ordnar vi i samarbete ett småskaligt evenemang på Lilludden. Vi bjuder på korv, dricka, kaffe och delar ut Ingåballonger åt de yngsta. Korv bjuds på Lilluddens terass och kaffe får ni på den nya bron, som enar hamnområdet med Lilludden.

Kom och prata med oss i avslappnad stämning om t.ex. utvecklingen av centrum och strandstråket samt om Egnahemsföreningens verksamhet. Därtill kommer en dragspelare vara på plats för att skapa extra stämning till det soliga evenemanget.

Nu är det dags att njuta av det fantastiska vädret på en underbar plats! Vi ses på onsdag!