Fortsätt till innehållet

Välkommen på en rundtur till Joddböle i Ingå och hör det senaste kring Blastr Green Steels projekt den 30.5 klockan 17.15–20.00  

Rundturen och informationsmötet riktar sig till alla invånare i Ingå samt övriga som bor i närheten av kommunen. Vi inleder med en guidad tur till Joddböle där markägarna Fortum, Rudus och Inkoo Shipping presenterar den nuvarande verksamheten på området. Markägarna fungerar som arrangör för evenemanget.

Efter rundturen arrangerar Blastr Green Steel ett infomöte med en översikt av projektet på Hembygdsgården, Idrottsvägen 1. Det är möjligt att ställa frågor både under turen till Joddböle och under informationstillfället efteråt. Ingå kommuns planläggningschef är också på plats för att berätta om hur planläggningsarbetet fortskrider.

Program

17.15–17.30 Vi stiger på bussen vid Hembygdsgården. Vänligen notera att på grund av förordningen om begränsning av trafik och rörelse i Joddböleområdet, granskas allas identitet vid påstigningen. Kom därför ihåg att ta med identitetsbevis.

17.30–18.30 Guidad rundtur i Joddböle. Markägarna berättar om den nuvarande verksamheten på området.

18.45–20.00 Blast Green Steel ordnar ett informationstillfälle med översikt av projektet.

Anmäl dig till evenemanget här: https://www.lyyti.in/Joddbole_kiertoajelu__Blastr_QAtilaisuus_6850/se(du flyttas till en ny sida)

Anmälan stänger den 27.5 klockan 23.59. Vänligen notera att det finns begränsat med platser till evenemanget, men om det blir fullt går det att anmäla sig till en köplats.

På grund av förordningen om begränsning av trafik och rörelse i Joddböleområdet granskas identiteten på alla, så kom ihåg att ta med identitetsbevis.