Fortsätt till innehållet

Välkommen på välfärdcentrets invigning – det nya namnet avslöjas!

På lördag 8.6 blir det fest i byn klockan 11–13, för då invigs kommunens välfärdscenter i Kyrfjärdens gamla skolbyggnad.  Samtidigt avslöjar vi centrets nya namn som vår välfärdschef Marko Vaappo har lyckats hemlighålla länge! Klockan 11 hålls festtalet av Ingås egen riksdagsledamot, kommunstyrelsens ordförande Henrik Wickström.

Välfärdscentret kommer att vara ett vardagsrum för Ingåbor i alla åldrar, och där kommer vi att ordna alla slags lågtröskelverksamheter. I samband med invigningen kan du bekanta dig med Medborgarinstitutets utrymmen som redan har varit i användning en tid. Passa också på att ta en titt på gymmet och gymnastik-/festsalen. Kommunen har personal närvarande om du vill växla några ord med dem. Raseborgs musikinstitut bjuder på musik och Unccan håller öppet hus.

Om du råkar ha energi kvar efter rundvandringen kan du delta en i en lätt parkgympa kl. 12.30 under ledning av vår fritidsinstruktör Pia Helle! Ta alltså med dig en vattenflaska och träningskläder ifall du har lust hänga med!

Varmt välkomna!