Fortsätt till innehållet

Tomter till salu

Är du intresserad av att köpa en tomt på ett naturskönt och lugnt område som uppfyller alla krav för modernt byggande och boende? En del av de kommunala tomterna vid området Westerberg har nu kommit till salu – här har du möjlighet att förverkliga ditt drömhus!

Westerberg 1 B

Westerberg är centralt beläget, endast 1,7 kilometer från Ingå centrum och havet. Den svenskspråkiga Kyrkfjärdens skola, som slår upp sina nya dörrar under 2023, ligger ungefär en kilometer borta och den finskspråkiga grundskolan Merituulen koulu ligger på tre kilometers avstånd. En vacker naturstig startar precis bakom knuten och i närheten finns även en hundpark, motionsanläggningar och småbåtshamnen.

Flygbild från området.

Läs mer om tomterna och köpprocessen här!(öppnas i ett nytt fönster, du flyttas till en ny sida)


Tomter till salu nära naturen

Vill du se dina barn växa upp i en trygg omgivning, nära naturen med all service på bekvämt avstånd? Vill du snabbt komma till huvudstadsregionen, men kunna koppla av hemma på gården samma eftermiddag? I Glada Ingå faller alla pusselbitar på plats.

Det är inte utan orsak som Ingå kallas för Västnylands pärla.

Mellan Helsingfors och Hangö, mitt i den vackraste naturen, ligger Ingå som är känt för sitt glittrande hav, grönskande lundar, ståtliga skogar, vackra skärgård och rika kulturhistoria.

Det är lätt att bli hemmastadd här, eftersom allt som behövs för ett skönt – rentav lyxigt – liv finns på nära håll: matbutiker, skolor, daghem, bank, post, shoppingmöjligheter, lekparker och idrottsplaner.

I Ingå är naturen också alltid närvarande. Kyrkbyns ålandskap är en charmig idyll med små affärer, kaféer och all service du behöver. De hemtrevliga byarna bjuder i sin tur på landsbygdens och skärgårdens vackra natur och lugn, trevliga evenemang och ett aktivt föreningsliv.

Till Helsingfors kör du på en dryg halvtimme.

I Glada Ingå hittar du:

Kontaktuppgifter

Mikael Wacklin

Kommunikations- och livskraftschef

Robert Nyman

Kommundirektör

Eric Roselius

Planläggningschef