Fortsätt till innehållet

Ridning

Hoppa upp i sadeln!

Ingå med sina djupa skogar, öppna åkervidder och vackra kustvyer lämpar sig ypperligt för en ridtur.

Ingå är en hästvänlig kommun där det finns flera stall som erbjuder ridlektioner, vandringar, stallplatser och mycket mer. Sitt upp och njut av hovarnas klapper på en ridtur genom den underbara landsbygden i Ingå.

Ridlektioner i små grupper, ridträning, hästmassage och privatlektioner i ett litet stall på landsbygden.

Täktervägen 462, 10120 Täkter

På den här hästgården går hästarna i lösdrift. Här finns fina möjligheter för hästentusiaster och alla som är intresserade av ridning. Grunden för Granåsas verksamhet är samarbetet mellan människan och hästen och klassisk ridning, och de erbjuder privatlektioner och lektioner i små grupper i båda disciplinerna.

Kvisvägen 15, 10160 Degerby

Stall Snettans finns i Ingå och är specialiserad på islandshästar. Här erbjuds det stallplatser med helpension, ordnar kurser, träningar och andra evenemang.

Privatlektioner i westernridning och en ponnyklubb i Ingå.

Violan talli är ett stall med islandshästar som är godkänt av Finlands Ryttarförbund. De ordnar ridlektioner, läger och terrängritt både privat och i trevliga grupper på lämpliga nivåer. Stallet är omgivet av ett fantastiskt, varierat landskap och här finns också en väl upplyst ridplan.

Här finns lösdriftsplatser i flock eller individuella lösdriftsplatser och fina förutsättningar att idka ridning i alla väder.

I den fantastiska terrängen kan du njuta av din hobby i egen takt i en lugn miljö.