Fortsätt till innehållet

Konst, souvenirer och presentartiklar

Ta med dig ett stycke Ingå

Det finns gott om affärer, museer och butiker i Ingå. Här kan du beundra unika produkter och köpa gåvor eller kanske heminredning. Besök intressanta utställningar, upplev stora känslor som konsten framkallar, gör fantastiska fynd och köp lokalt producerade souvenirer! 

Galleria Karaija Art Story Ingå och HUONEettRUM. Här har man skapat inhemsk konst och hantverk från 1996. Fantastiska verk som har kommit till med omsorg och eftertanke, traditionellt kunnande och nya kreativa idéer.

Byakontorets butik säljer lokala produkter såsom smycken, böcker, tovade och stickade produkter och andra hantverk. Alla produkter i Rosenbergs butik har en anknytning till områdets historia som man också kan lära känna i Igor-museet.(öppnas i ett nytt fönster, du flyttas till en ny sida)

Kiurunpesä är både en idyllisk säsongsbutik i Ingå och en liten nätbutik. Säsongsbutiken är öppen från våren till jul medan nätbutiken betjänar dig året runt.

I nätbutiken kan du köpa inredningsartiklar, leksaker, kläder, smycken och pappersvaror. I butiken i Ingå finns även söta gamla saker som är värda ett nytt liv och ett kärleksfullt hem.

Här har man ordnat glada träffar redan från 1886. I kulturcentret Holken har man kul, njuter av god mat och dryck och förundrar sig över kulturupplevelser av högsta kvalitet.

Strand är ett av Finlands största köpcentrum som är byggt i trä. Här finns mångsidiga tjänster för alla. Det är enkelt att ta sig till Strand och det finns gott om parkeringsplatser framför köpcentret.

Mangs Gård säljer gårdens produkter – sylt, saft, gelé, senap, glögg och annat underbart. Nyplockade bär och äppelmust från gårdens eget musteri. Sortimentet varierar beroende på skördesäsong och årstid.

Rosalinda grundades 2001 och har butiker i köpcentret Strand. I inredningsbutiken Rosalinda hittar du vackra, högklassiga och tidlösa artiklar för heminredning. Klädbutiken Newports sortiment erbjuder ett omfattande urval av kläder och accessoarer. I butiken kan du också hämta din beställning från nätbutiken.

Westanqvarn är specialiserad på design, tillverkning, import och försäljning av högklassiga utomhusmöbler. I sortimentet finns kvalitetsmöbler till trädgården eller terrassen. De är tillverkade i det egna snickeriet och på ansedda nordiska tillverkares fabriker.