Fortsätt till innehållet

Att röra sig i Ingå

Gör en avstickare eller stanna längre!

Hjulen på bussen, de går runt, runt, runt. Hela vägen till Ingå och bort igen, om du så önskar. Lyckligtvis kan du alltid komma tillbaka.

Kolla de aktuella tidtabellerna på Matkahuoltos(du flyttas till en ny sida) webbplats, skanna QR-koden eller kolla dem i appen Resor och Biljetter.

Visste du att vi också erbjuder anropstrafiktjänsten Ingåket? Med Ingåket kan du ta dig till exempel till butiken, till centrum eller till busshållplatsen. Sommargäster kan också pröva på Ingåket som en anslutning till fritidshuset.

Kollektivtrafik

Det är lätt att ta sig från en plats till en annan i Ingå antingen med buss eller med olika slags transporttjänster. Du kan också åka med skärgårdstrafiken året runt.

Läs mera

Skärgårdstrafiken kör året runt

NTM-centralen stöder persontrafiken i Ingå skärgård. Mikael Rehnberg sköter trafiken under år 2024-2025. Transporterna är avgiftsfria för de fastbosatta i skärgården. Trafikidkaren ansvarar för trafiken och fastställer avgifterna själv.

Beställningar: Mikael Rehnberg +358 400 473 928, e-post: micke.rehnberg@pp.inet.fi

Taxibåtar

Taxibilar

Charterbus

Ingåket

Ingåket är en anropstrafiktjänst som kör dig från en plats till en annan i Ingå centrum med omnejd vid den tidpunkt du önskar.

Läs mera