Fortsätt till innehållet

Att röra sig i Ingå

Gör en avstickare eller stanna längre!

Hjulen på bussen, de går runt, runt, runt. Hela vägen till Ingå och bort igen, om du så önskar. Lyckligtvis kan du alltid komma tillbaka.

Kolla de aktuella tidtabellerna på Matkahuoltos(du flyttas till en ny sida) webbplats, skanna QR-koden eller kolla dem i appen Resor och Biljetter.

Visste du att vi också erbjuder anropstrafiktjänsten Ingåket? Med Ingåket kan du ta dig till exempel till butiken, till centrum eller till busshållplatsen. Sommargäster kan också pröva på Ingåket som en anslutning till fritidshuset.

Kollektivtrafik

Det är lätt att ta sig från en plats till en annan i Ingå antingen med buss eller med olika slags transporttjänster. Du kan också åka med skärgårdstrafiken året runt.

Läs mera

Skärgårdstrafiken kör året runt

Skärgårdstrafiken drivs av Hoverline Oy. Transporten är avgiftsbelagd för dem som inte är fast bosatta i skärgården. Trafikföretagaren bestämmer avgifterna och svarar för ruttens tidtabell. NTM-centralen stöder passagerartrafiken i Ingå skärgård.

Beställ skjuts till skärgården per telefon: 045 870 6809.

Taxibåtar

Taxibilar

Charterbus

Ingåket

Ingåket är en anropstrafiktjänst som kör dig från en plats till en annan i Ingå centrum med omnejd vid den tidpunkt du önskar.

Läs mera