Fortsätt till innehållet

Marknadsvimmel och öppet hus i Kyrkfjärdens skola kommande helg 23-24.9!

Det händer i Ingå!
Kom och njut av höstlig marknadsvimmel på Gammelgården nu kommande helg. Du kan även kika in i splitternya Kyrkfjärdens skola på lördag!

Bo på landet rf anordnar den årliga matmarknaden på stämningsfulla Gammelgården den 23 och 24 september klockan 10-16. 
Cirka 70 småproducenter ställer upp med en massa härligheter – mat, delikatesser, hantverk och annat trevligt finns till försäljning.
För de minsta i familjen finns det bland annat alpackor och lamm att bekanta sig med, en käpphästbana, ponny + kärraturer och tramptraktorer.

Representanter för kommunen är också på plats, kom gärna och hälsa på oss!

Gammelgården är ett vackert museiområde med sina fina rödmyllade hus, rior och smedja. Det är lätt att komma till området med parkering alldeles intill, och eftersom området är plant, passar det utmärkt även för rörelsebegränsade.

Läs mera!(öppnas i ett nytt fönster)


På lördag 23.9 har du även en unik chans att stifta närmare bekantskap med kommunens alla tiders största enskilda investering, då nya Kyrkfjärdens skola slår upp sina dörrar för allmänheten.

Vi kommer att ordna totalt tre guidade rundvandringar med hjälp av rektor Jessika Elfving och bildningschef Merja Olkinuora. Rundvandringarna startar från dörr D kl. 10.00, 11.00 och 12.00. Guidningarna sker på både svenska och finska. Adressen till den nya skolan är Museivägen 7, 10210 Ingå.

Kolla mer info!(öppnas i ett nytt fönster)

Välkommen!