Fortsätt till innehållet

Aktiviteter

I Ingå är man aldrig sysslolös!

Hoppa upp i sadeln eller kila in dig i en kajak. Cykla genom den vackra landsbygden, meta fisk i skärgården eller förundra dig över rävarnas stoj i keldjursparken.

Allt det här och mycket mer kan vi bjuda dig på i glada Ingå!

Kom och var med om upplevelser tillsammans djuren! Lomamäen Lemmikkipuisto är ett äventyrligt zoo för hela familjen i Ingås Degerby. Här kan du tillbringa en äventyrlig utflyktsdag med djurparkens spännande invånare. Djur kan också klappas och pajas och de mest våghalsiga får en orm runt halsen om de så vill.

Välkommen till The Bastu som ligger centralt i Ingå gästhamn. Upp till 6 personer har möjlighet att koppla av i denna bastu. Här kan du njuta av stillhet, värme och välmående. Vill du ytterligare förbättra upplevelsen kan du ta med dig en bit mat och dryck.

Vi finns även i Facebook The Bastu(du flyttas till en ny sida) och Instagram thebastu(öppnas i ett nytt fönster, du flyttas till en ny sida).

Ridning

Ingå med sina djupa skogar, öppna åkerviddar och vackra kustvyer lämpar sig ypperligt för en ridtur.

Läs mera

Cykling

South by Cycle är en mångsidig och hänförande cykelled som du kan nå i ett nafs med tåg, buss eller metro. Den bjuder på kvalitetstid för alla oavsett om du bara vill njuta eller ge dig ut på hisnande äventyr.

Läs mera

Paddling och fiske

Grabba tag i paddeln och ta en tur på havet! Ingå skärgård är ett paradis för den som gillar paddling eller fiske.

Läs mera